Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba

Najcesca pitanja za iznajmljivanje klubova

LOKACIJA

Klubovi za iznajmljivanje se nalaze na više popularnih lokacija u centru Beograda.

KLUB STUDIO

Klub Studio se nalazi u ulici Braće Krsmanovića 8. Klub se iznajmljuje svim danima za 18-te rođendane ( punoletstva ), diplomske žurke, dečije rođendane kao i za studentske ( komercijalne ) žurke.

KLUB SCENA

Klub Scena se nalazi u ulici Braće Krsmanović ispod Brankovog mosta. Industriska ulica grada u kojoj se nalazi vise poznatih kafića ( Čorba kafe, Tranzit, KC grad, Dudu rudu, 100tka... ). Iznajmljivanje kluba je svim danima za razne privatne proslave i komercijalne žurke.

KLUB SEF

Klub Sef se nalazi na Autokomandi, uica Dr. Milutina Ivkovića 2a. Klub se iznajmljuje svim danima za 18-te rođendane ( punoletstva ), diplomske žurke, dečije rođendane kao i za studentske ( komercijalne ) žurke i manje svadbe.

CENA

Cene za iznajmljivanje klubova su dosta različite i zavise od kluba do kluba kao i od toga koji je dan u nedelji ( da li je radni dan, ili vikend ) i samog tipa žurke (da li je žurka privatna ili komercijalnog karaktera). Raspon cena je okvirno Od 150e do 350e za privatne žurke i manje lokale za veće lokale koji su predvidjeni za komercijalne žurke cene su veće.

ŠTA JE URACUNATO U CENU?

Klubovi za iznajmljivanje su kompletno opremljeni rasvetom, ozvučenjem, barskim stolovima i stolicama, separeima i šankovima. Pored termina i lokala, dobijate kompletno osoblje ( konobar, šanker, Dj i obezbedjenje). Termini su uglavnom za 18 rođendane od 20h - 01h / od 21h - 02h / od 22h - 03h, a za dečije od 17:00h do 19:30h.

OD KAD DO KAD JE TERMIN IZNAJMLJIVANJA?

Iznajmljivanje za dečiji rodjendan je od 17:00h do 19:30h. Za starije termini su predvidjeni od
20h - 01h / od 21h - 02h / od 22h - 03h, (može se prilagođavati početak i kraj proslave)

TORTA NA ŽURCI

Može, ali ne preporučujemo. Ovo je žurka varijante proslave, veći deo torte će propasti.
Slavljenik obezbeđuje pribor: tanjiriće, viljuškice, svećice i vatromet.

HRANA

Da, možete doneti svoju hrana, najčešće se donose pecivo i roštilj. .

TRUBAČI

Naprave odličnu atmosferu, pogotovo ako se pojave oko 12h - 12:30h. Ne duže od 15 minuta, brzo dosade.

DA LI DJ IMA SVU MUZIKU ILI MI TREBA DA DONESEMO NAŠU?

DJ ima na hiljade pesama i konstantno nabavlja nove hitove. Sa njim samo treba da se dogovorite oko rasporeda pesama ili satnice. Npr. od 22h od 23h R'n'B od 23h od 00h house, posle 90-te i domaća.

KAKO SE REZERVIŠE TERMIN?

Kapara se ostavlja u vrednosti od 100e, dobijate potvrdu na taj iznos i tada ste potpuno sigurni da je to Vaš termin. Gledanje lokala je neobavezno između 18h i 21h, ali je neophodno da se prethodno definiše termin gledanja lokala.

NAJJEFTINIJI BEND?

Najjeftini bend može da bude dvočlani ili tročlani i kreće se oko 150e. Trubači su oko 50e.

SPISAK ILI POZIVNICE?

I jedno i drugo imaju svoje prednosti... sa pozivnicama se brze ulazi u klub . Mnogo je brže od spiska, gost pokaže pozivnicu i odmah ulazi u klub. Spisak je precizniji!


Ukoliko Vas bilo šta interesuje, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 062 661 444