Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba

Kako organizovati korporativnu proslavu?

Korporativna proslava je važan događaj za kompaniju, ona se organizuje svake godine sa ciljem da se obeleži sećanje na njen početak ili uspešnu poslovnu godinu, povod može biti i da se kolege upoznaju ili održavaju već postojeći odnos. Upoznaćemo Vas sa detaljnim planom organizacije poslovnog događaja.
U nastavku pročitajte kako bez puno truda i izdvojenog vremena možete organizovati korporativnu proslavu za pamćenje prateći ova tri ključna segmenta.

Broj zvanica i budzet

Za početak potrebno je da se konsultujete sa osobom koja vodi finansije u kompaniji, kako biste procenili koliko novca možete da izdvojite za ovu priliku. Nakon što utvrdite koliko novca imate na raspolaganju možete početi sa organizacijom, odnosno kreiranjem spiska zvanica, od broja zvanica sve zavisi i prostor i ketering i piće.
Na spisku bi trebalo da budu svi partneri i kolege koji su doprineli da kompanija uspešno posluje.

Odabir prostora

Prostor u kome se organizuje proslava mora biti u skladu sa brojem ljudi i tipom proslave, birajte prostor koji odgovara svim potrebama i imajte u vidu povod i cilj okupljanja kompanije. Najsigurnije je odabrati lokaciju koji nudi kompletno posluženje, ali i uslugu dekoracije i drugih detalja kojima vi u tom slučaju ne morate da se bavite.

Atmosfera

Za atmosferu je najbitnije odabrati dobru muziku, bend i muzički i žanr koji treba uskladiti sa događajem i mestom održavanja. U izboru muzike Vam mogu pomoći i sami menadžeri prostora u kojem se odigrava proslava. Osim muzike važno je obezbediti i fotografe, obavezno naglasite kakav tip fotografija želite, i bitno je da svaki gost bude fotografisan.

Iznajmite prostor za poslovnu proslavu

organizacija korporativne proslave