Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba

Kako funkcionise organizacija rodjendana?

Proslava rođendana je prelep događaj, ali da bi i zabava prošla baš onako kako ste planirali, organizacija rođendana je jako bitna.

Prepustite nama organizaciju kompletnog rođendana i na proslavu ponesite samo dobro raspoloženje! U želji da Vas poštedimo nepotrebnog stresa koje organizacija proslave nosi sa sobom obezbedićemo vam: kompletno osoblje, obezbeđenje, DJ-a, bend, hranu, balon servis i sl. Mi ćemo Vam obezbediti sve što je neophodno, a kako bismo Vam olakšali, navešćemo usluge koje možemo pružiti, i na koje mi poklanjamo puno pažnje:

Odabir najboljeg kluba za Vas

Ukoliko se odlučite da proslavite rođendan u klubu, onda je odabir kluba najbitnija stavka pri organizaciji. Jer ima toliko klubova koji se razlikuju po rasporedu, lokaciji, uređenju prostora, kapacitetu broja ljudi i tako dalje. Ono što Vam mi možemo ponuditi je da zajedno sa Vama odaberemo najbolju lokaciju i klub, po Vašim potrebama. Tu smo za svako konsultovanje sa Vama, jer iz iskustva možemo precizno i detaljno pružiti sve informacije za proslavu rođendana.

Bezbednost Vas i Vase dece

Obezbeđenje je stručno i profesionalno, jer angažujemo licencirane firme za usluge obezbeđenje.

Ostale usluge koje mozete koristiti

- DJ-evi za žurke
- Bend za žurke
- Osoblje za rad
- Trubači
- Tamburaši
- Fotograf
- Balon Servis
- Iznajmljivanje limuzine
- Top za pena party


Dakle, možete prepustiti nama apsolutno sve što je neophodno za organizovanje rođendana. Povoljnost svega je što, ukoliko se ove usluge organizuju preko nas, dobijate POPUST! Na taj način ćete znatno uštedeti, i još bitnije - olakšaćete sebi a mi ćemo ispuniti svaki Vaš zahtev i garantovati najbolje usluge!