Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba

Kako da odaberete najbolji klub za 18. rodjendan?

Najčešće pitanje onih koji se odluče da proslavljaju 18. rođendan u nekom klubu, je upravo koji klub odabrati? Na sve to utiče dosta toga, počevči od prvog faktora:

Broj ljudi

Broj ljudi je važan, i u zavisnosti od toga krećete sa planiranjem. Ako imate 50 zvanica, nema potrebe da plaćate iznajmljivanje kluba koji je znatno većeg prostora nego što je Vama potrebno. Pre svega, platićete skuplje, biće prazno, a i atmosfera možda neće biti kako ste očekivali. Stoga, preporuka je da izaberete klub koji je dovoljan za Vaš broj gostiju, kako bi sve bilo na najvišem nivou.

Pored toga, u ponudi je veliki broj klubova, koji se razlikuju po rasporedu. Neki su pravougaonog oblika, neki pak kockasti, a na Vama je izbor.


Iznajmljivanje kluba

Klub Sef

Iznajmljivanje kluba

Klub Scena

Iznajmljivanje kluba

Klub Studio

Lokacija

Takođe, veoma važno - lokacija. Mada se svi naši klubovi nalaze u centru Beograda, ali opet sve zavisi kome je šta drago. Nekome je, na primer, draži Savski Venac, iako ne žive blizu. Neki klubovi imaju veći, neki manji parking. I to je bitno pri planiranju čitave proslave rođendana.

Centar Beograda klubovi:

- Klub Scena - ex Skala, Braće Krsmanović, ispod Brankovog Mosta
- Klub Studio, Zeleni Venac ul. Brankova
- Klub Sef, Autokomanda ul. Dr. Milutina Ivkovića br. 2a


Ukoliko Vam je potreban DJ, fotografi, usluge obezbeđenja i ostale usluge, tu smo za sve! Možete pozvati naše menadžere za sve informacije i konsultacije se oko proslave.