Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba
Iznajmljivanje kluba

Proslava rodjendana usled korona virusa

Ukoliko Vam predstoji 18-ti rođendan tokom trajanja pandemije, prinuđeni ste da otkažete planiranu žurku ili porodična okupljanja. Momenti radosti, kao što je rođendanska torta, nisu samo važni, već i presudni za održavanje osećaja normalnosti trenutno. Covid-19 nam je onemogućio lično viđanje, međutim tu stupa snaga Interneta. Za Vas smo sastavili par ideja kako bismo bili sigurni da će se Vaša proslava rođendana pamtiti.
Prva ideja, online žurka. Ključ svega ovoga je ostvarivanje komunikacije koja se najčešće u ovom slučaju počinje sa biranjem digitalnih platformi kao što su Google Hangouts, FaceTime, Zoom, WhatsApp, Skype... Jednom kada izaberete platformu, sledi slanje pozivnica i instrukcija kako se pridružiti.

Pošto je to dan kada tinejdžeri ulaze u svet odraslih, proslava se može svoditi na sledeću ideju: koktel žurka. Kako privući da učestvuju svi pozvani? Umesto da svako bira svoje piće, dogovorite se za jedno ili nekoliko pića koje ćete pripremati zajedno. Naučite nešto novo, kao što je pripremanje nekih standardnih pića ili neki od koktela kao što je plava laguna da bi proširili svoje vidike i naučili nešto novo. Ukoliko postoje osobe koje nisu za piće, uvek možete proširiti žurku dodavanjem nekih od plesova koji su danas popularni na društvenim platformama kao što su Instagram, TikTok. Uz to možete dodati neke od popularnih kvizova, novih društvenih igara kao što su: "Da li bi radije", "Istina i izazov", igranje multiplayer igara. Možete puštati na Youtube-u karaoke verzije Vaših omiljenih pesama. Ono što Vam je potrebno jeste laptop, zvučnici su opcionalni. Ovo je jedan od najboljih predloga za proslavu rođendana. Sastavite plejlistu i neka zabava počne! Jedan od predloga jeste organizovanje kućnog bioskopa, sve što Vam je potrebno jesu kokice i Vaši omiljeni naslovi.Neki od Vas možda žele da proslave svoj rođendan ne radeći apsolutno ništa, jednostavna opcija je nekada najbolja opcija! Sve u svemu , budite kreativni i zabava ni na ovaj način neće izostati.

Iznajmljivanje klubova za proslavu rođendana


Proslava rodjendana usled korona virusa